Održana treća sjednica Vijeća učenika

0
1435
views

U utorak, 28.studenog, Vijeće učenika IV. OŠ sastalo se po treći put. Na sastanku vijećnici su se prisjetili prijedloga koje su dali kako bi uljepšati i poboljšati boravak učenicima. Neki prijedlozi koji su bili predloženi prošle godine nisu ostvareni, a trebali su biti (postavljanje aparata za vodu,više mjesta za bicikle itd.). Zato je vijeće odlučilo poslati predstavnicu Vijeća (Doru Poljak), predstavnika 6.a (Andro Ilčić) i predstavnicu 7.c (Nola Vidović) kako bi podsjetili ravnateljicu na te prijedloge.

Poslije toga vijećnici podijelili su se u dvije skupine: na niže i više razrede. Zadatak im je bilo izabrati prijedloge, odnosno prioritete koje bi  uspješno pokušali ostvariti ove godine. Prioriteti nižih razreda su: ugodnija zvona, oaza mira za niže razrede, sajmovi na kojim bi se prikupljao novac za uređenje škole i dr.

Viši razredi željeli bi da se ponovo uvede otvoreni internet, dan zamjena uloga(učitelji bi bili učenici,a učenici djelatnici škole),više mjesta za bicikle itd. Prioritet obje skupine je postavljanje aparata za vodu ili zamjena pipa kako bi voda bila čišća. Sada se još čeka odgovor ravnateljice na ove prijedloge. Sljedeće sastanak bit će održan u utorak 5.prosinca 2017. Razredi će biti podijeljene u niže i više razrede kako bi razgovarali o tome kako će pokušati ostvariti sve ove prijedloge na najlakši način.

Marija Gotić, 7.a

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.