Učenici 3.c u projektu „20 dana dobrote“

0
870
views
dav

Učenici 3.c razreda IV. osnovne škole Varaždin su, zajedno sa svojim roditeljima i učiteljicom Gordanom Foder, odlučili činiti dobra djela.

U prošloj, 2017. godini, bili su prilično vrijedni. Sakupljali su hranu za siromašne te hranu i potrepštine za napuštene životinje. Kao i 2016. godine, učenici 3.c su i u 2017. godini ponovo pomagali svojim romskim prijateljima iz Novigrada Podravskog tako što su sakupili te im darovali školski pribor.

Međusobno su širili prijateljstvo i dobrotu pisanjem lijepih riječi. Uz sve to su održali Dan zagrljaja i Dan osmjeha, a najveselije i najslađe bilo je na Dan slatkiša i Dan kušanja kolača koje su radili sa svojim ukućanima.

Školskom osoblju su pisali čestitke, a teti čistačici su pomogli čišćenjem svojeg razreda uoči Božića.

Ove godine planiraju veliku humanitarnu akciju kojom žele sakupiti dio sredstava za Školu u prirodi. Također, nadaju se da će sudjelovanjem u brojnim projektima (ove školske godine sudjeluju u ukupno osam projekata) doći do željenih tableta koje bi rado koristili u nastavi budući da od prvog razreda pohađaju informatiku kao izvannastavnu aktivnost.

Igor Zbodulja, 5.a

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.