Sigurno u školu s HAK-om

0
1264
views

 

Put do škole za sve učenike mora biti siguran i ugodan. Da bi to uistinu i bilo tako, našu su školu posjetili djelatnici Policijske uprave, Crvenog križa i HAK-a.

Posebno je važno informirati i uputiti na pravila u prometu učenike prvih razreda. U četvrtak, 6. rujna 2018., učenike su ispred škole dočekali u ime Crvenog križa ravnateljica Sandra Mintas, Josip Kanižić, Filipa Blažon Šumečki i Medo Jurica, potom predstavnici Policijske uprave Davor Bezak i Siniša Lah te predstavnici HAK-a Valentina Bazo, Marion Tenčić i Stanislav Hošnjak.

Nakon srdačnog dočeka, učiteljice Vesna Čerepinko, Jacinta Kolarić i Snježana Kolak pošle su sa svojim učenicima u učionice gdje su im se i obratili naši gosti. Djeca su upozorena da uvijek moraju paziti na sebe i na svoje prijatelje, prelaziti cestu na obilježenom pješačkom prijelazu i poštovati prometne znakove.

Srdačno zahvaljujemo Crvenom križu, Policijskoj upravi i HAK-u na lijepoj i korisnoj posjeti te pozivamo sve učenike i osoblje škole na poseban oprez u prometu.

 

Pročitajte i poštujte priložena pravila o sigurnom ponašanju u prometu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.