Maškare zavladale IV. osnovnom školom

0
1119
views

U utorak, 5. ožujka 2019., maškare su zavladale IV. osnovnom školom. Organiziran je odabir najkreativnije maske koja je utjelovila neki lik iz romana, crtića, filma ili serije. Na ovaj se zadatak odazvalo oko šezdeset učenika viših i nižih razreda koji su svojim maskama oduševili žiri.

Sama prezentacija maski započela je za vrijeme velikog odmora, a nastavila se tijekom četvrtog sata. Nakon uvodnih riječi ravnateljice, koja nas je uvela u samu bit maškara, započelo je prozivanje učenika nižih, a zatim učenika viših razreda. Prozvani učenici izrekli su svoja imena, a zatim i naveli koga su utjelovili. Bilo je tu: vještica, vila, čarobnjaka, princeza, no i likova iz dječjih romana. Po završetku prozivanja žiri je odabrao  i pobjednika, koji je dobio bon za kino za film po svojem izboru.

Od viših razreda pobjednica je utjelovila Hermionu Granger iz ciklusa knjiga o Harryju Potteru. Od nižih razreda to je bila zajednička maska koja je predstavljala  likove iz  Lovrakova romana Vlak u snijegu.

Nadamo se da će ovakva proslava maškara ući u tradiciju naše škole te da će uveseljavati i oduševljavati učenike narednih godina.

Anamarija Višnjić, 8. b

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.