Veliko srce Varaždina 2020. u IV.OŠ

0
1168
views

Danas, 30.10.2020., na razini IV. OŠ Varaždin dodijeljena je nagrada „Veliko srce Varaždina 2020.“. Nagrada se dodjeljuje u obliku plakete i kemijske olovke s imenom dobitnika/ce.  Nagrada se inače dodjeljuje 26. listopada na Međunarodni dan pomaganja, međutim ove godine, zbog epidemije, zajednička podjela nije održana već su nagrade predali ravnatelji škola. Na našoj Četvrtoj nagradu su dobili Monika Janjušević, Lea Golub i Vito Weiser.

Nagradu ‘Veliko srce Varaždina’ ustanovilo je Dječje gradsko vijeće Varaždina 2012. godine s ciljem da istakne učenike koji se ističu po svojim pozitivnim ljudskim vrlinama. Ti učenici svojim djelovanjem promiču promiču dječja i ljudska prava i osobito se ističu u vršnjačkom i međugeneracijskom pomaganju.

Osim naših vrijednih učenica i učenika, nagradu su dobili Maya Diana PardiwalaMila ŠolajaNika MilanovićMariela PaurevićMia GalićIva StričakJura MuckoEma PotočnikMia KolmanićEmanuel GolubićAna Maria GolubićMatej FišliVida HuzjakGoran PodbojecIgi Kranjčić JurčecNika Savić i Dorotea Strelec – odrasla osoba.

 

Smisao današnjeg dana je naučiti imati sluha za potrebe ljudi, pomagati na svim poljima i na sve načine na koje možemo; volontiranjem, donacijama, sudjelovanjem u različitim akcijama prikupljanja pomoći svih oblika.

 

Igor Zbodulja, 8.a

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.