Učiteljica Dijana Gašparac nagrađena za uspješnost i inovativnost

0
1247
views

Učiteljica savjetnica IV. OŠ Varaždin Dijana Gašparac nagrađena je za mentorstvo učenicima na državnom natjecanju, dijeljenje primjera dobre prakse inovativnim načinom poučavanja- izradu digitalnih obrazovnih sadržaja, pisanje međunarodnog projekta Erasmus, koordinacija i doprinos rezultatima međunarodnih projekata, pripremanje i provođenje javnog događaja na školi.

Ministrastvo znanosti i obrazovanja objavilo je javni poziv učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima u Republici Hrvatskoj za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika. Pozivu se odazvala učiteljica Gašparac te je, zadovoljivši uvjete Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, nagrađena za svoj rad.

Učiteljica Dijana Gašparac svojim nam svakodnevnim radom i predanošću, inovativnošću i aktivnim sudjelovanjem u međunarodnim projektima pokazuje svoju vrijednost te je ova nagrada samo mali dio onog što zaslužuje. Učitelji, ravnateljica i učenici IV. OŠ Varaždin iznimno su ponosni na kolegicu i učiteljicu te svakodnevno uživaju u plodovima njezina rada i truda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.