Izazovi adolescencije – predavanje Nebojše Buđanovca

0
415
views

Nebojša Buđanovac je psihoterapeut – praktičar koji putem Crvenog križa i mnogih drugih organizacija djeluje na prevenciji suicida te mnogim drugim područjima, često volonterski i humanitarno, pokušava svijet učiniti boljim mjestom.

Zaposlenicima IV. OŠ Varaždin održao je predavanje Izazovi adolescencije s ciljem edukacije osoblja koje je u svakodnevnom kontaktu s mladima među kojima je uvijek određen broj onih koji imaju poteškoće u svakodnevnom funkcioniranju. Pojedina djeca i mladi, danas još više nego ranije, tokom svog odrastanja imaju različite psihičke probleme, depresivna stanja, suicidalne misli, agresivna ponašanja te mnoge druge poteškoće koje je važno na vrijeme prepoznati i adekvatno tretirati. Učitelji s djecom provode mnogo vremena te su, uz roditelje, prvi koji primjećuju promjene u ponašanju pojedinca te pritom moraju znati reagirati u različitim situacijama.

Ova edukacija je sigurno pridonijela stručnosti zaposlenika IV.OŠ u specifičnim problemima adolescencije te se zahvaljujemo gospodinu Buđanovcu na suradnji i nadamo se istoj i u budućnosti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.