Održana zanimljiva radionica iz područja modelarstva i maketarstva uporabnih predmeta

0
355
views
Poznato je odavno da IV. OŠ ima djeci zanimljive i korisne radionice iz područja tehničke kulture u obliku izvannastavnih aktivnosti te izbornih predmeta.
U okviru  tehničkih aktivnosti  imamo vrlo dobru suradnju i s Društvom pedagoga tehničke kulture Varaždin, te Hrvatskog saveza pedagoga tehničke kulture. Te naše udruge održavaju radionice po cijeloj Hrvatskoj; za mentore, ali i za djecu. Nažalost, zbog situacija s problemima oko organizacije nastave u uvjetima epidemije nismo mogli održati neke radionice. No, ipak smo uspjeli održati jednu radionicu za učenike naše škole iz područja modelarstva i maketarstva uporabnih predmeta.
    Radionicu je održao predstavnik Hrvatskog saveza pedagoga tehničke kulture, gospodin Zvonko Koprivnjak, a održana je u srijedu 16. lipnja 2020. godine. Bilo je prisutno petnaestak učenika koji su na modelarskim strojevima izrađivali izabrani predmet. Na priloženim slikama mogu se vidjeti pojedine faze rada s učenicima koji su nakon završetka bili vrlo zadovoljni svojim uradcima, a koje su odnijeli kući. Svim učenicima koji su pristupili radionici čestitke na uspjelim radovima i željama da stečeno iskustvo primjenjuju u daljnjem radu.
Voditelj radionice – Danijel Labaš

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.