Učiteljice IV. OŠ izlagale na važnom stručno-znanstvenom skupu HPKZ-a

0
663
views

Hrvatski pedagoško-književni zbor održao je Jesensku školu Hrvatskoga pedagoško-književnoga zbora na temu Tragovi koje ostavljamo kao dionici hrvatskoga odgojno-obrazovnog sustava. Skup je održan od 13. do 15. prosinca 2021. u Amadria Park Grand Hotelu 4 Opatijska Cvijeta u Opatiji te je namijenjen odgojiteljima u predškolskim ustanovama, učiteljima, nastavnicima i profesorima, stručnim suradnicima i ravnateljima vrtića, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova, predstavnicima osnivača odgojno-obrazovnih ustanova.

IV. osnovna škola Varaždin sudjelovala je s dva predavanja, Godina čitanja u IV. osnovnoj školi Varaždin te Unaprjeđenje nastave izvanškolskim sadržajima i implementacija istih u Erasmus. Predavanje Godina čitanja u IV. osnovnoj školi Varaždin trebale su održati ravnateljica dr.sc. Jasmina Dvorski te knjižničarka Marina Mavrek. Međutim, bile su spriječene te je predavanje održala učiteljica savjetnica Gordana Foder koja je sudjelovala i u drugom predavanju naziva Unaprjeđenje nastave izvanškolskim sadržajima i implementacija istih u Erasmus uz učiteljicu savjetnicu Dijanu Gašparac.

Ponosni smo na učiteljice koje se neprestano educiraju i napreduju u svojem zvanju, a ujedno i svoja znanja dijele s kolegama iz cijele Hrvatske izlaganjem na prestižnim stručno-znanstvenim skupovima kakav je bio i ovaj u organizaciji Hrvatskog pedagoško-književnog zbora.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.