2.a obilježio Svjetski dan zaštite životinja

0
451
views

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite životinja koji se obilježava 4. listopada, 2. A razred pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja najnužnijih potrepština za Udrugu SPAS.
U sklopu našeg projekta posjetili smo i Veterinarsku ambulantu Luna u Varaždinu gdje su učenici 2. A naučili mnogo o brizi i zdravlju kućnih ljubimaca. Primila nas je doktorica Bojana Čurčija i održala nam predavanje i razgledavanje veterinarske stanice i sadržaja u stanici. Učenici su mogli vidjeti operacijsku salu, ultrazvuk za životinje, čekaonicu, vagu za životinje i recepciju. Doktorica Bojana strpljivo je odgovarala na mnoga učenička pitanja. Zahvaljujemo i ovim putem na susretljivosti i ljubaznosti cijelom timu Luna!
Nakon posjeta Veterinarskoj stanici Luna uputili smo se na likovnu radionicu: Svjetski dan zaštite životinja.
Radionicu nam je održala gospođa Iris Marošević. Izrađeni plakat krasit će našu učionicu. Zahvaljujemo i gospođi Marošević na sudjelovanju u našem projektu.
Iskoristili smo lijep sunčan dan i za kraj naše terenske nastave održali hrvatski jezik u prirodi uz prigodnu slikopriču o životinjama.
učiteljica Lidija Drvarić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.