Božićna bajka 2.b

0
371
views

U ponedjeljak 19.12.2022. u 17.00 h održana je Božićna priredba 2.b razreda. Učenici su uz vodstvo razrednice Lidije Drvarić priredili recitacije: Prosinac, Sveti Nikola je spreman, Brza brzina, Božićna čestitka, Božićna uspavanka i Novogodišnji vlak. Recitacije su dopunili igrokazom  Novogodišnja odluka te plesom uz pjesme : Darove nam, Niko daj, Ide zima  i Radujte se narodi. Na kraju programa svi zajedno su zapjevali Božić dolazi.

Nakon priredbe roditelji su pozvani da posjete Božićni sajam na kojem su izloženi predivni radovi učenika 2.b . U izradu su uložili puno truda, vremena i ljubavi , a u izradi im je pomogla učiteljica Silvija Grđan- Hosni. Roditelji su bogatim donacijama nagradili radove učenika stoga ćemo prikupljene donacije iskoristiti za odlazak u kino Gaj, na premijeru  Mačka u čizmama.
Roditelji su sve iznenadili i pripravom ukusnih božićnih kolača pa  je druženje bilo još slađe.  U istom tonu nastavila se Božićna kreativna radionica  učiteljice Ivane Špoljarić na kojoj su roditelji i učenici uživali u izradi božićnih ukrasa.
Rijetko kad čovjek osjeti, ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. 2.b je pokazao da se s puno truda i dobre volje sve može. Neka nas taj osjećaj prati u ovo divno blagdansko vrijeme.
Sretan i blagoslovljen Božić svima!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.