Odlični rezultati učenika Četvrte na natjecanjima, Elenu pratimo na Državno!

0
380
views

Razdoblje školskih natjecanja skoro je iza nas. Učenici naše Škole pokazali su, zajedno sa svojim mentorima, motiviranost i znanje. U svim su područjima održane školske i županijske razine dok su pripreme za državnu razinu uglavnom u tijeku.

Na Županijskom natjecanju iz biologije sudjelovali su Blago Spajić (8.b) i Elena Weiser (8.a). Pokazali su izvrsno znanje – Blago je osvojio 3., a Elena 1. mjesto! Elena Weiser pozvana je na državno natjecanje, na kojem je bila i prošle godine, te se trenutno sa svojom mentoricom Brankom Getoš svakodnevno priprema koristeći svaki slobodan trenutak u rasporedu za učenje i vježbu. Čestitamo Eleni i učiteljici Getoš te im želimo puno sreće (znanja imaju, to već znamo) na Državnom!

Na Natjecanje u znanju i kreativnosti – Čitanjem do zvijezda su u kvizu znanja sudjelovale  Hana Valjak (6.b), Patricia Dugan (8.a), Paula Kolarić (8. a) te osvojile 4. mjesto.
Kreativnim uratkom Četvrtu je predstavljala Jana Masten (8.c) te također osvojila 4. mjesto. Mentorica učenicama bila je knjižničarka Marina Mavrek.
Četvrta je imala predstavnike i na Smotri literarnog, novinarskog i dramskog stvaralaštva LiDraNo. Na gradskoj smotri su se sa dramsko-scenskim stvaralaštvom predstavili  Roko Petrač  (4.a) i Janko Golubić (8.a). Mentorice učenicima bile su Marija Ilić-Konjić i Marina Mavrek. Ana Bistrović (8.a) i Paula Kolarić (8.a) plasirale su se županijsku razinu Smotre svojim literarnim radovima. mentorica učenicama bila je Andreja Kranjčić.
Održano je i Natjecanje iz hrvatskog jezika na kojem su sudjelovali Vjekoslav Spajić, Lana Adlašić, Lara Bartolić, Mia Kozjak, Janko Klapeš i Paula Bosilj. Vjekoslav i Lana sudjelovali su i na županijskoj razini natjecanja! Mentorice učenicima bile su Natalija Lovreković i Silvija Špiranec.
Znanje engleskog jezika pokazali su naši učenici na HIPPO OLYMPIAD, natjecanju iz engleskog jezika. Sudjelovali su Lara Paska, Ana Bistrović, Lovro Šenjug, Ivan Gotić, Gabrijel Stanko, Jan Kostanjevec, Fran Mintas, Lukas Majcen, Helena Cepanec, Zara Korotaj, Nika Kociper, Gabrijela Cepanec, Lana Androić. Rezultati još nisu poznati. Mentorice su Dijana Gašparac i Sofija Fruk.
Na Natjecanje – izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna – LIK 2023. prijavio se velik broj učenika. Najbolje rezultate ostvarile su Hana Valjak, Gordana Miletić koje su se plasirale na županijsku razinu te Jana Masten koja je sa svojim radom izabrana među trideset najboljih. Mentorica učenicima bila je Maja Đakmanec Loborec.
Na Županijsko natjecanje iz geografije plasirali su se brojni učenici Četvrte: Romina Kukina-Balun, Vita Erent, Gordana Miletić, Josip Miletić, Lana Adlašić, Lara Bartolić i Ana Bistrović. Svi su ostvarili odlične rezultate i pokazali zavidno znanje, a najbolja je bila Gordana Miletić koja je prema broju bodova zauzela 4. mjesto! Mentorica učenicima je Kristina Sadibašić.
Matematičko znanje i vještine na Županijskom natjecanju iz matematike pokazali su Blago i Vjekoslav Spajić. Mentorica učenicima je Martina Knežić.
Učenici IV. osnovne škole ostvaruju i velike sportske rezultate o kojima redovito pišemo, njihova natjecateljska sezona još uvijek traje te ćemo zbroj rezultata objaviti u nekom kasnijem pregledu.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima te ih pohvaljujemo i zahvaljujemo im što uspješno predstavljaju Četvrtu!

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.