Podijeljena priznanja “Veliko srce Varaždina”

0
1703
views

Na Dan međunarodnog pomaganja, 26. listopada, u Gradskoj su vijećnici podijeljena priznanja “Veliko srce Varaždina”.

To je priznanje koje je ustanovilo, i svake godine dodjeljuje, Dječje gradsko vijeće Varaždina pojedincima i grupama koje svojim radom, ponašanjem, odgovornošću prema zajednici i osobnim zalaganjem čine dobro drugoj djeci i/ili zajednici.

Time se žele istaknuti oni učenici i djeca koja svojim radom doprinose i pomažu, koja u svojoj okolini primjećuju one kojima je pomoć potrebna i pomažu, a pri tom su nerijetko uspješni učenici, aktivni na raznim područjima u školi i izvan nje, ali ipak svojom empatijom, vremenom, znanjem ili džeparcem pomažu potrebitima. Upravo se zato priznanje dodjeljuje na Međunarodni dan pomaganja.

Ove godine priznanje je dobilo njih 14 te jedna grupa učenika, a dobitnicima je priznanje udijelio gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok.

VELIKA SRCA naše škole su VID ILČIĆ i PATRICIJA LONČARIĆ

VID ILČIĆ je odličan učenik 8. razreda.

U razredu je omiljen jer je uvijek spreman pomoći svakome, nasmijan je, strpljiv i pun razumijevanja. Savjestan je i odgovoran, vrlo ozbiljno shvaća svoje obveze, na njega se uvijek može osloniti i računati. U ophođenju je uvijek pristojan, nikad nije ni s kim u svađi, s poštovanjem se odnosi i prema vršnjacima i prema odraslima.

Redovito trenira vaterpolo i svira violinu u Glazbenoj školi već šestu godinu.

PATRICIJA LONČARIĆ

Za Patriciju možemo reći samo riječi hvale; dobra je, pametna, kreativna, marljiva i uredna. Odlična je učenica od prvog razreda iz svih nastavnih predmeta.

Uvijek je tu za nas i nikada joj nije teško pomoći bilo kome. U napetim trenucima svađa ili sukoba ona sve smiruje i pomaže u rješavanju problema na razuman i miran način.

Stigne se baviti i plivanjem u kojem postiže vrhunske rezultate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.