Četvrta proslavila 70 godina postojanja

0
216
views

Učenici i zaposlenici IV. OŠ Varaždin saželi su svoju sedamdeset godina dugu povijest u petak, 26. svibnja 2023. godine, na priredbi koja je zamišljena kao presjek kroz godine i prezentacija rada u aktualnoj školskoj godini.

Predstavnike Grada i Županije te sve prisutne pozdravila je na samom početku ravnateljica Četvrte dr.sc. Jasmina Posavec, a zatim su se gostima obratile i prof. Janja Banić (u ime Varaždinske županije) te gđa Andreja Bobek,  dipl. soc. radnica (predstavnica Grada Varaždina). Prikazana su dva kratka filma, uradci učenika i učitelja IV. OŠ. Prvim je publici prikazan presjek kroz povijest  Škole uz brojne zanimljivosti, a drugim su učenici i učitelji opisali svoju Četvrtu u sedamdeset riječi. Filmovi su nastali na radionicama školske filmske družine Bunker čije su voditeljice Marina Mavrek i Silvija Špiranec. Dramska je družina, u suradnji sa školskim zborom, pripremila igrokaz čija je tematika bila školska svakodnevnica, smiješne zgode i nezgode đaka i učitelja; uz napomenu da je svaka sličnost sa stvarnim osobama slučajna (ili namjerna?). Cjelokupni program zasluga je marljivih i kreativnih učiteljica: Natalije Lovreković, Džane Talijančić, Silvije Špiranec i Marine Mavrek te učenika Četvrte.

Okrugli je rođendan IV. OŠ Varaždin proslavljen smijehom, plesom i pjesmom što je odraz svakodnevnih događanja jer u Četvrtoj dan počinje plesom, nastavlja se igrom i učenjem te završava brojnim zanimljivim izvannastavnim aktivnostima.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.