Zagreb ispunio očekivanja sedmaša

0
196
views

U petak, 20. listopada, sedmi a,b i c razred bili su na terenskoj nastavi u Zagrebu. U pratnji učenika bile su učiteljice Štabi Mas, Kranjčić, Hrnčić i Mlakar.

Sedmaši su krenuli u ranim jutarnjim satima prema Zagrebu , a odmah po dolasku posjetili su Muzej iluzija. Razgledali su iluzije, fotografirali se i zabavljali. Nakon Muzeja iluzija bili su uvođenom razgledu samog centra Zagreba. Vidjeli su katedralu, Gornji grad , Markov trg te zgrade Vlade i Sabora, tržnicu Dolac , Trg bana Josipa Jelačića i Cvjetni trg te najpoznatiju zagrebačku ulicu Ilicu. Iako je većina učenika već ranije posjetila glavni grad Hrvatske, ovo im je bila prilika da od vodiča saznaju neke zanimljivosti koje prije nisu znali. Najzanimljiviji dio je bilo samostalno razgledavanje kada su sedmaši imali priliku bez pratnje odraslih osjetiti bilo grada Zagreba. Nakon centra Zagreba bili su u Tehničkom muzeju gdje su imali zanimljivo predavanje o Nikoli Tesli te vođeno razgledavanje muzeja. Posljednji na listi bio je Zoološki vrt. Tamo su uživali u razgledavanju brojnih životinja praćeni lijepim vremenom te, naravno, slobodnim vremenom za samostalno razgledavanje.

Uspjeli su se svi okupiti na izlazu te krenuti prema autobusima koji su zatim krenuli prema Varaždinu uz obavezno stajanje u Mcdonald’s-u bez kojeg izlet ne bi bio potpun. Učenici sedmih razreda i njihove učiteljice vratili su se puni dojmova i bez zamjerki na izlet.

Gordana Miletić i Ida Vidaček

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.