Najukusniji, najstrašniji i najkreativniji kolač u Četvrtoj

0
281
views

Halloween cookie contest održao se 25. listopada u 18:00 sati. Stiglo je puno djece i roditelja koji su se zabavljali i veselili izradi kolača i sudjelovanju u natjecanju. Natjecanje se odvijalo u IV. OŠ Varaždin uz „visoko“ osiguranje učenika sudionika i pratnju DJ-a. Natjecanje su organizirale učiteljice Silvija Hrnčić, Sofija Fruk i Dijana Gašparac.

Prijavila su se 32 izlagača. Prosudbeno povjerenstvo činili su roditelji Djuan Ivić , Maja Horvat, učenik Noa Janjušević, učiteljice Sara Mlakar, Snježana Kolak, Silvija Špiranec te pedagoginja Margareta Maletić. Dobrodošlicu su svima poželjeli Noa Janjušević, Mirna Kolarek i Dunja Sabol. Suci su imali težak zadatak, trebali su odabrati najbolje od 32 slatke delicije. Kategorije su bile: najukusniji, najstrašniji i najkreativniji kolač. Bilo je mnogo vrsta torti: zelene s očima, crvena srca, grobovi, muffini s očima, medenjaci s ukrasima, duhovi na štapićima i još mnogi drugi. Dugo se iščekivalo da suci kušaju kolače zato što su trebali kušati svih 32 te su na kraju proglasili pobjednike. Nakon što su kušali kolače, suci su najavili da se mogu jesti svi kolači. Kad su to čuli, svi su požurili kušati kolače. Učenici su kušali torte, a suci su proglasili pobjednike i svima zahvalili na sudjelovanju!

Učiteljice su naglasile da će pobjednicima uručiti posebne nagrade slijedeći tjedan, a  svi su  sudionici bili sretni što se održalo natjecanje.

Jan Jambrošić

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.