USPJEŠNI RUKOMETAŠI, PLIVAČI I PLIVAČICE

0
1059
views

U četvrtak 8.2.2018. na  Varaždinskim gradskim bazenima održano je županijsko prvenstvo u plivanju gdje su nastupale muška i ženska ekipa naše škole sastavljene od po 8 plivača/ica.

Muška ekipa u sastavu Vid Ilčić, Fran Stolnik, Ivan Mlinarić, Bruno Obrstar, Lujo Vincek, Pavao Kudelić, Matej Đaković i Karlo Ljepava zauzela je visoko 3. mjesto, a ženska ekipa u sastavu Patricija Lončarić, Noa Stolnik, Simona Crnčić, Rada Topolnjak, Ivana Jakopanec, Hana Podobnik, Lara Ranković i Lara Crnčić fenomenalno 2. mjesto.

Moramo napomenuti da je plivačicama za samo jedan bod izmaklo prvo mjesto i plasman na državno prvenstvo koje će se krajem veljače održati  u Vukovaru.

 

Nakon pobjede i prvog mjesta na gradskom prvenstvu, u petak 9.2.2018. muška rukometna ekipa naše škole nastupila je na županijskom rukometnom prvenstvu koje je održano u sportskoj dvorani „Arena Varaždin“ te je stigla do visokog 2. mjesta izgubivši u vrlo uzbudljivom i neizvjesnom finalu od ekipe osnovne škole Ludbreg nakon lutrije sedmeraca (nakon regularnog djela rezultat je bio neriješen).

Rukometna ekipa nastupila je u sastavu: Bruno Obrstar, Lovro Nađ, Leon Marčec, Luka  Kelemen, Nino Kolenko, Nikola Šamec, Tin Šestak, Karlo Cesar, Vid Ilčić, Ivan Sambolec, Jan Brkinjač, Ivan Mutvar i Matija Habek.

 

Čestitamo svim sportašima!

Marko Žganec

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.