Učiteljice Gordana Foder i Jana Đurđević u Potrazi za blagom Varaždina

0
1069
views

Učiteljice IV. osnovne škole Varaždin, Gordana Foder i Jana Đurđević, sudjelovale su u zanimljivom projektu koji je pokrenula Olivera Petrović, turistička voditeljica i djelatnica, osnivačica i vlasnica putničke agencije ABFAB (ABsolutely FABulous) Adventures j.d.o.o. Riječ je o igri Potraga za blagom Varaždina (Treasure hunt). Igra je namijenjena učenicima osnovnih škola, ali i starijima koji se žele poigrati i nešto naučiti o Varaždinu na zabavan i zanimljiv način.

Igra Potraga za blagom Varaždina sastoji se od karte užeg središta Varaždina čije je likovno rješenje napravila mag. edu. art. Jana Đurđević. Uz kartu se nalazi šest zadataka. Sve zadatke u igri osmislila je Olivera Petrović, a grafičku obradu igre i lekturu napravila je Gordana Foder, učiteljica savjetnica koja u našoj Školi radi u razrednoj nastavi. Upravo je i njezin razred, 3.c, prvi isprobao igru. Učenici su se pritom odlično zabavili, a zadatci im nisu predstavljali problem. Rekli su nam da su pitanja veoma zanimljiva te da su puno toga naučili, a najviše im se svidjela karta koju smatraju poučnom i zabavnom.

Učiteljice Foder i Đurđević najavile su nam još zanimljivih zajedničkih projekata koje s nestrpljenjem očekujemo te im ujedno želimo puno uspjeha u daljnjem zajedničkom radu.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.